Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je het beste een mailtje sturen, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van de kalender. Deze boeking is pas definitief na persoonlijk contact.

Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn 85,- (vrijgesteld van btw).

Het tijdstip is in overleg, als je boekt via de kalender dan ga ik in eerste instantie uit van een afspraak die start om 11:00 uur.

Als eerste stap ontvang je van mij een intakeformulier en een privacy verklaring. Op het intakeformulier kunt je de klacht omschrijven. Het eerste consult bestaat uit een aantal metingen zoals een tong/ pols en EFD meting. Soms maken we gebruik van een voedingsdagboek of we maken een plan om te kijken welke factoren jou wel/geen energie geven.

Vaak kunnen we met twee afspraken al iets voor jou betekenen. Een consult bij een Mesoloog kan gedeeltelijk worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent, vaak is de vergoeding rond de 35,- tot 40,- euro. 

Annuleren kan minimaal 24 uur van te voren. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, breng ik in rekening. Graag een bericht per email of telefonisch. 

 
Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

divi discount
show google map on website