Wie ben ik?

Na 16 jaar voor de klas gestaan te hebben ben ik met de studie mesologie begonnen, dit omdat mijn eigen vermoeidheidsklachten na jaren van zoeken door een mesoloog waren verholpen. Ook heb ik gezien dat gedragsproblemen bij kinderen  gerelateerd kunnen zijn aan voeding, hierdoor was mijn interesse helemaal gewekt en ben mij hierin verder gaan verdiepen. Soms zijn kleine aanpassingen in het voedingspatroon al voldoende om meer focus of rust te krijgen in het gedrag. Dit kan de schoolprestaties en het welbevinden van een kind ten goede komen.

Na het doen van een vierjarige studie Mesologie kan ik stellen dat kleine aanpassingen in jouw dagelijkse voeding en/of leefstijl soms een wereld van verschil kunnen maken. Voor kinderen en volwassenen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van de kalender, een mailtje sturen of bellen.